top of page
Fons empreses.jpg

Construeix un millor equip.

Grups d'empreses

Realitzem activitats per a grups d'empreses on els participants són els seus empleats amb l'objectiu d'enfortir la unió entre els membres d'un equip de traball, augmentar la seva motivació o incrementar la seva productivitat.

L'AiE Bagà és el lloc ideal per a la pràctica d'activitats a les seves instal·lacions i a l'espai natural del seu voltant.

Un pack amb tot inclòs

Vine a desconectar o  divertir-te a AiE Sant Martí, de la resta ens encarreguem nosaltres:

  • ALLOTJAMENT

  • MENJADOR

  • EXPERIÈNCIES

La Vila de Bagà es troba situada en ple Pirineu, a l'extrem nord de l'Alt Berguedà. La població es troba a la vall espaiosa i ampla del riu Bastareny, arrecerada al sud de la barrera del Cadí, i té una extensió de 43 km2.

Al nucli urbà de la vila es diferencia clarament la part antiga de la població, construïda sota el Palau dels Pinós i resguardada per les antigues muralles. Destaca per la seva bellesa la plaça Galceran de Pinós, plaça porxada amb edificis de notable antiguitat, i tot el conjunt del nucli antic medieval.

Al marge dret del riu Bastareny es pot gaudir de la piscina municipal i zona esportiva.

En plena natura

La Casa de Natura està situada dins del Parc Natural del Cadi-Moixeró, en un dels parcs naturals més grans de Catalunya. És un lloc perfecte per a amants de la natura!

Indicacions

Abans de creuar el pont de Sant Joan de l'Avellanet, cal prendre una pista no asfaltada a la dreta que senyalitzada com a ‟Aula Natura La Salle”

Cal Cerdanyola

Camí de Monell a la font de l´Adou

08695 GISCLARENY

També ens pots trobar a:

aie_allotjaments.png

Vols saber més?

Preguntes freqüents

Normativa

bottom of page