top of page

Benvinguts a 
AiE
Sant Martí

-  Allotjament i experiències  -

També coneguda com a “Casa de l’espiritualitat” es troba en el municipi de Veciana, comarca de l'Anoia, a 10 minuts del municipi de Calaf al centre de Catalunya. És un lloc molt tranquil i agradable enmig de la natura i envoltat de camps de cultiu.

El Casal Sant Martí és ideal per a retirs de ioga, trobades de meditació, rural meeting, colònies, casals d’estiu, turisme rural i turisme familiar.

Sigui quin sigui el propòsit de la teva visita, tens espais interns i externs per a connectar o desconnectar.

Què estàs buscant a Sant Martí?

Colònies
escolars

1.

Treballem amb un equip de professionals amb gran experiència que adapta les activitats a cada grup.  Gaudeix del nostre entorn natural amb activitats i experiències úniques.

Turisme
familiar

2.

Estàs planificant unes vacances, et ve de gust desconnectar i necessites passar uns dies a la natura? Descobreix les activitats que ofereix l'entorn i les nostres instal·lacions.

Grups i
entitats

3.

Al casal de Sant Martí trobareu les instal·lacions necessàries per a combinar uns dies de desconnexió amb dies de formació i creixement de grup.

Excursions escolars

4.

Comptem amb un equip de professionals que prepararà les activitats que millor s'ajustin als vostres plans. Sortides d'un dia carregades de vivències i experiències.

Grups 
d'empreses

5.

Vols millorar el teu equip humà? Et preparem activitats de team building per a millorar la confiança i la cooperació entre els teus treballadors. Posa't en contacte amb el nostre equip de professionals.

4 espais per viure l'experiència que estàs buscant

Ubicació

El municipi de Veciana es troba dins de la comarca de l'Anoia, amb grans atractius turístics com les diverses esglésies romàniques o les rutes de senderisme i BTT.

Busques altres opcions?

Dóna un cop d'ull als nostres allotjaments

Contacte

Casal La Salle Sant Martí

Carretera BV-1001, K.m 5.9 

08289 Veciana, Barcelona

També ens pots trobar a:

Vols saber més?

bottom of page